De Massagerie in Veendam

De luxueuze massagepraktijk in het Noorden!

Over De Massagerie

De Massagerie valt onder de rubriek massage uit Veendam.

Welkom bij de Massagerie Veendam,

Wij zijn gerenommeerd in het noorden, en bieden heren, dames en echtparen heerlijke ontspanning aan bij een luxe ambiance. Er zijn altijd wel redenen om tijd te kunnen nemen voor een massage!

Waarom zou je eigenlijk voor massage gaan? Omdat het helpt tegen stress, ontspannend werkt, nieuwe energie geeft, zelfvertrouwen geeft, leuk is, extra dimensie geeft tegen relaties, en omdat het heerlijk is om jezelf te laten verwennen.

Massage is goed voor de ontspanning. De ontspanning massage is geschikt voor mensen die lekker willen ontspannen. Het is ook goed voor het lichaam omdat, het er voor zorgt dat de diverse afvalstoffen uit het lichaam word afgevoerd en hetgeen nog enige dagen voelbaar is. Door het gebruik van verschillende massatechnieken zullen uw lichaam en spieren ontspannen worden.

Onze massagevormen: -Body-to-Body Massage. -VIP Massage. -Hamman Aqua Massage. -Tantra Massage. -Wederzijdse Massage. -Speciale wensen. Indien u speciale wensen heeft bespreekt u die dan met de vestigingsmanager

U kunt gebruik maken van:

- Privé ruimte. - Finse sauna's. - Turkse stoombad. - Koud dompelbad. - Luxe jacuzzi (voor wel 8 personen)

Ook gebruiken we de beste massageproducten voor uw lichaam, u kunt verschillende soorten kiezen.

Voor meer informatie? kunt u onze website bekijken, of neem anders contact met ons op!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

De Massagerie uit de rubriek massage uit Veendam is gevestigd aan de Zuidwending 8 in Veendam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0598-635399.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij De Massagerie zijn o.a. :