Het 1:1 dieet in Veeendam

Het 1:1 dieet | Afvallen doe je samen

Over Het 1:1 dieet

Het 1:1 dieet valt onder de rubriek coaching in Veendam.

Wil jij afvallen? Wil jij je weer fit en energiek voelen? Linda Delger, The 1:1 Diet consulent in Veendam, helpt jou graag!

Het moment dat je bijna niet meer kunt, geen energie hebt, na 3 stappen alles pijn begint te doen en er helemaal klaar mee bent. Linda stond voor de keuze: opgeven of aanpakken. Het werd aanpakken en wat was Linda blij dat zij die keuze had gemaakt. De dromen die Linda vroeg had, zijn nu binnen handbereik.

Uit ervaring weet Linda hoe zwaar het leven letterlijk en figuurlijk kan zijn, maar ook dat je niet moet opgeven. Het roer omgooien, afvallen en een fijn leven tegemoet gaan: het kan, daarvan is Linda het bewijs. Wil jij dit ook? Dan kan Linda jou daarmee helpen. De positiviteit en blijdschap van Linda wilt zij graag aan anderen doorgeven. Als jij kiest voor een gezond(er) leven, dan staat Linda voor je klaar met haar kennis en ervaring. Jullie doen het samen.

Linda kan goed luisteren en haar goed in anderen inleven. Wat tussen jou en Linda wordt besproken, blijft tussen jullie. Jullie doen dit samen, op basis van vertrouwen.

Afvallen en een gezonde leefstijl met het Stappenplan van The 1:1 Dieet val je af in een tempo dat bij jou past. Naast het afvallen helpt het Stappenplan jou naar een gezond(er) voedingspatroon. Op deze manier kun je je eenmaal behaalde streefgewicht ook behouden.

Voor meer informatie over de mogelijkheden, verwijs ik je graag door naar de website. Je kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Het 1:1 dieet uit de rubriek coaching uit Veendam is gevestigd aan de Boven westerdiep 170 in Veeendam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-41844324.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Het 1:1 dieet zijn o.a. :