SID in Stadskanaal

SID | Groeien, leren en ontwikkelen in een huiselijke omgeving.

Over SID

SID valt onder de rubriek zorg en welzijn in Veendam.

SID is een kleinschalige zorgorganisatie in Stadskanaal. Soms gaat het thuis niet lekker. Je wilt doorpakken, maar je bent het overzicht kwijt. Misschien heb je iets naars meegemaakt, waardoor je even jezelf niet bent. Je vergeet het huishouden – en de rekeningen stapelen zich steeds verder op. Herkenbaar? Je hoeft het niet alleen te doen. Bij SID bieden wij je een veilige plek om weer tot jezelf te komen. Stap voor stap werken we aan jouw doelen. Ondanks dat SID kleinschalig is, kunnen zij indien nodig, veel werk aan omdat zij samenwerken met een groot netwerk.

Wanneer vraag je hulp?

Je hebt het gevoel vast te lopen thuis. Misschien heb je moeite met geldzaken en de rekeningen stapelen zich op. Ook kan je last hebben van depressieve gevoelens, waardoor je niet toekomt aan je huishouden. Je hebt het gevoel dat je je leven niet meer onder controle hebt. Je wilt graag iets veranderen, maar waar moet je beginnen?

In je eigen huis of in een huis van SID, gaan zij samen met jou aan de slag. Zij leren jouw praktische vaardigheden en je leert daardoor (weer) zelfstandig te functioneren. Zij nemen het niet van je over, maar ze helpen jou om (weer) grip te krijgen op jouw leven.

Voor meer informatie over de mogelijkheden verwijs ik u graag door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

SID uit de rubriek zorg en welzijn uit Veendam is gevestigd aan de Handelsstraat 47-48 in Stadskanaal. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-46815288.

Diensten en producten voor zorg en welzijn

Trefwoorden die horen bij SID zijn o.a. :