Xalvere natuurgeneeskunde in Veendam

Afrekenen met vervelende (pijn)klachten en de oorzaak van je probleem aanpakken in plaats van symptomen te bestrijden!!!

Over Xalvere natuurgeneeskunde

Xalvere natuurgeneeskunde valt onder de rubriek gezondheidscentrum in Veendam.

TA. Houwen is de drijvende kracht achter Xalvere Natuurgeneeskunde. Ik werk met de vier natuurkwaliteiten: droog en vocht en met warm en koud.

Wat doe ik als natuurgeneeskundige therapeut? Ik kijk naar jouw gezondheid en ik kijk naar de klachten die zich bij jou voordoen op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. Lichaam en geest zijn namelijk onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ik neem de werking van de organen onder de loep en kijk naar de onderlinge samenwerking van de organen. Voeding wordt hierbij ook uitgevraagd omdat dit van invloed kan zijn. Het doel is in ieder geval om jou als cliënt weer op het goede spoor te zetten zodat je verder kunt, namelijk ‘je leven’ leven.

waar zou ik je bij kunnen helpen :

- Slaapproblemen.

- Overgangsklachten

- Galblaasproblemen

- Maag- en buikklachten

- Preventief werken aan je gezondheid

- Migraine

Iedereen die iets aan zijn of haar gezondheid wil verbeteren is welkom. Het eerste consult van anderhalf uur ga ik de gezondheid en de disbalans (klachten) van de persoon in kaart brengen. Ik kijk ook naar doorgemaakte klachten in het verleden om zo de oorsprong van de klachten te achterhalen. Gedurende het eerste consult diagnosticeer ik ook het gezicht, de houding en de ogen. Daarna ga ik je behandelen. Behandelingen kunnen bestaan uit coaching over lifestyle en voeding en / of het inzetten van bloesems, kruiden en planten, celzouten en / of diverse vormen van lichaamsgericht werk, zoals verschillende massagetechnieken en hydrotherapie. De duur van de behandelingen hangt af van hoe lang de klachten aanwezig zijn. De bedoeling is om de cliënt op het goede spoor te zetten zodat hij of zij met goed vertrouwen verder kan met zijn of haar leven.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik je door naar de website. Je kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Xalvere natuurgeneeskunde uit de rubriek gezondheidscentrum uit Veendam is gevestigd aan de van Stolbergweg 199 in Veendam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-27375095.

Diensten en producten voor gezondheidscentrum

Trefwoorden die horen bij Xalvere natuurgeneeskunde zijn o.a. :