Ga mee op expeditie

Op ontdekkingstocht met een gevulde rugzak, die onderweg zorgt voor focus, beweging, inspiratie en ontspanning!

Ga mee op expeditie

Buiten zijn, bewegen en avontuur zijn de pijlers voor deze expeditie. De natuur is rustgevend en ontspant. Gezond dus! De ideale plek om je zintuigen op scherp te zetten en met een frisse blik nieuwe dingen te ontdekken. Bewegen zorgt voor een daling van je stresshormoon en je lichaam maakt stoffen aan, die je een positief gevoel geven. In de gevulde rugzak die je meekrijgt zit bagage om onderweg te gebruiken, zoals attributen, eten en drinken.

In de rugtas zit onder andere een hoepel (bouwpakket). Van hoelahoepen word je fit en vrolijk! Weet je nog hoeveel plezier je als kind aan spelen beleefde? Niet nadenken, maar doen. Door je hoofd leeg te 'hoepen', bouw je nieuwe energie op, om daarna met een frisse blik je werkzaamheden op te pakken of juist te ontspannen. Ook zit er een pen en papier in de tas, een touw en producten voor de minipicknick. De rest houd ik nog even geheim. De expeditie zal je fysiek en mentaal in beweging zetten met aandacht en vol inspiratie.

Op maandag 22 april (Tweede Paasdag) sta ik met mijn bus op de Groei & Bloei Fair op het terrein van de Fraeylemaborg in Slochteren van 11.00 - 17.00 uur.

Van 12.00 uur tot 13.30 trek ik met een groep van maximaal 10 personen, vergezeld met rugzak, het Slochterbos in achter de borg. De kosten bedragen 25,- p.p. inclusief minipicknick (exclusief de entree van de fair). Wil jij mee en ontdekken welke bagage er in jouw rugzak zit? Reserveer dan een plek: https://www.hoevedder.nl/bewegen/de-rugzak-expeditie/

Geplaatst op woensdag 6 maart 2019.

Over Hoe Vedder Lifedesign

Dit bericht is geschreven door Hoe Vedder Lifedesign. Het bedrijf valt onder coaching uit Veendam. Trefwoorden van Hoe Vedder Lifedesign uit Veendam : personal coaching, persoonlijke coaching, loopbaancoaching, loopbaan coach, story coach, individuele coaching, werk coaching, werk coach,.

Lees meer over Hoe Vedder Lifedesign.