Timmerfabriek Hulzebos Pekela B.V. winnaar vakman van het jaar 2012!

Na weken van spanning zijn gisteren de winnaars van de verkiezing "Vakman van het jaar 2012" bekend gemaakt.

Timmerfabriek Hulzebos Pekela B.V. winnaar vakman van het jaar 2012!

Tjakko Hulzebos (onze collega) is door de vakjury, uit meer dan 30.000 mededingers uit hetzelfde vakgebied verkozen tot Vakman van het Jaar in de categorie Timmermannen.

Uit het juryrapport: Citaat over winnaar Tjakko Hulzebos van Timmerfabriek Hulzebos Pekela BV: "Een timmerman pur sang, iemand die van hout houdt. Hij maakt alles zelf, van deuren en kozijnen tot trappen en steunpilaren. De jury was onder de indruk van zijn ambachtelijke timmerwerk, maar ook van de manier waarop hij over zijn vak praat. Hij praat met passie en dat reflecteert in zijn werk. Bovendien communiceert hij goed met zijn klanten, iets wat vandaag de dag onmisbaar is. Al met al een terechte winnaar in de categorie Timmermannen."

Tjakko Hulzebos kreeg een prachtige bos bloemen, een waardecheque en een oorkonde. De cheque, van maar liefst €1.000,--, is te besteden bij Leitz. Op de website van Vakman van het jaar 2012 vindt u alle informatie.

Tjakko was tevens nog in de race voor de Mercedes-Benz Citan. Deze werd tijdens de avondshow, waar onder andere Glennis Grace optrad, uitgereikt. De uiteindelijke prijs is gegaan naar de heer Gerard Pieket van Parketzorg uit de categorie Vloerspecialisten.

Na de uitreiking hebben we ons laten vertellen dat Tjakko in deze race op de tweede plek is geƫindigd!

Wij zijn heel trots op Tjakko!

Geplaatst op vrijdag 26 oktober 2012.

Over Timmerfabriek Hulzebos Pekela B.V.

Dit bericht is geschreven door Timmerfabriek Hulzebos Pekela B.V.. Het bedrijf valt onder timmerfabriek uit Veendam. Trefwoorden van Timmerfabriek Hulzebos Pekela B.V. uit Nieuwe Pekela : schuifpuien, kozijnen, kozijn, ramen, draaikiep, raam, draai-/kiepraam, deuren, .

Lees meer over Timmerfabriek Hulzebos Pekela B.V..